annonce
8 ugers online forløb oversigt 8 ugers online forløb oversigt

8 ugers online forløb Vægtkonsulenterne + Birgitte Nymann 

Online Slankehold Online Slankehold

Vægttab handler ikke om at tælle kalorier og træne uendeligt meget

Nytårsfortsæt - virker de? Nytårsfortsæt - virker de?

Inden vi får set os om er julen et overstået kapitel og nytåret AKA år 2016 banker på døren. Rigtig mange ser det nye år som en ny start – en mulighed for at forbedre noget i vores liv, som vi på nuværende tidspunkt ikke er tilfredse med. Måske er det noget, vi allerede har forsøgt at ændre på flere gange før. Det er her, mange tyer til nytårsforsæt. Men hvad skal der til for, at vi kan holde dem?

Kom sundt igennem julen Kom sundt igennem julen

I Danmark er højtiderne forbundet med en masse traditioner. Ofte er disse traditioner forbundet med måltider, da mad er noget, der kan samle os, noget vi kan være fælles om. December er en måned, der er fuld af søde fristelser, fed mad og alkohol. Men er dette ens betydende med, at man hvert år i decembermåned skal indstille sig på at skulle tage en masse overflødige kilo på?

Light-produkter – er de sunde eller usunde? Light-produkter – er de sunde eller usunde?

Har du også svært ved at finde ud af om light-produkter er sunde er sunde eller usunde? Meningerne om light-produkter er mange, og derfor kan det være svært at tage stilling til hvad der er sandt eller forkert. Vi har skrevet lidt om hvordan man griber problematikken af her.

Derfor er kostfibre gode for dig Derfor er kostfibre gode for dig

Fiberrig mad er en vigtig bestanddel af en sund kost, uanset om du har et vægttab for øje eller ej. Desværre er mange danskere ikke så oplyste omkring kostfibre og vigtigheden af indtagelsen af disse. For hvad er det nu lige kostfibre er, og hvorfor er det sundt? Alt dette kan du få svar på her.

Hvorfor er grove grøntsager så sunde? Hvorfor er grove grøntsager så sunde?

Et af de officielle kostråd lyder ”Spis frugt og mange grøntsager”. Men hvorfor er det nu lige, at det er så sundt med de grøntsager? Og er der forskel på, hvilke grøntsager, man spiser? Få svaret her.

Kan man godt tabe sig, selvom resten af familien ikke skal? Kan man godt tabe sig, selvom resten af familien ikke skal?

Er det besværligt at skulle tabe sig, når resten af ens familie ikke har det samme behov? Og bliver det svært at bibevare den kvalitetstid, man er vant til at have med sin familie rundt om spisebordet, alle ugens aftener når man ikke spiser det eksakt samme som den øvrige del af familien?

Svømning og vægttab Svømning og vægttab

Skal svømning være din nye vintersport? Motion er en vigtig del af det at være sund og en fordel når du skal tabe dig. Læs her om fordelene ved at svømme dig i god form.

Body-shaming – hvad er det? Body-shaming – hvad er det?

Er det okay at komme med en negativ kommentar til en overvægtig person baseret på vedkommendes vægt, og vil en sådan kommentar være startskuddet til et efterfølgende vægttab hos den overvægtige? For langt de fleste der sidder og læser denne artikel nu vil svaret på dette være et åbenlyst nej - alligevel er body-shaming blevet et udbredt fænomen i vores samfund.

Planlæg din uge trin for trin Planlæg din uge trin for trin

En madplan kan hjælpe dig og din familie med at spise sundere, spare penge og smide mindre mad ud. Her får du en enkel guide fra vores nye bog #sundhverdag til, hvordan man nemmest danner dig et overblik over ugens måltider.

Læsernes top 5 tips til at undgå madspild Læsernes top 5 tips til at undgå madspild

I forbindelse med vores nye bog #sundhverdag spurgte vi vores læsere hvad deres bedste tips til at mindske madspild var. Vi fik et hav af gode tips og udvalgte 5 rigtig gode af dem, som nu har fået deres tip med i bogen. Få dem her. 

Hvordan kommer man i gang med kostprogrammet? Hvordan kommer man i gang med kostprogrammet?

Hvordan kommer man i gang med Vægtkonsulenternes kostprogram? Til at starte med kan det måske virke en anelse uoveskueligt at komme i gang fordi man skal sætte sig ind i kostreglerne og ændre sin livsstil. Heldigvis er der hjælp at hente blandt Vægtkonsulenternes eksperter og de andre medlemmer, og før du ved af det er du godt i gang. 

Følg Low Carb Bikinikuren i slankeklubben Følg Low Carb Bikinikuren i slankeklubben

Som medlem i Vægtkonsulenternes slankeklub kan du nu følge Low Carb Bikinikuren, hvor du skærer ned for fedt og kulhydrater, men op for dit proteinindtag, med det formål at kickstarte dit vægttab eller komme af med de sidste 3-4 kilo. 

Sund efterårsmad – sådan skal du spise i denne årstid Sund efterårsmad – sådan skal du spise i denne årstid

Hvad er fordelen ved at spise efterårets grøntsager? Få svaret her og få inspiration til en lækker og sund ret med efterårets grøntsager.

Annonce

TILMELD NYHEDSBREV

Annonce

Mest læste

 

Beregn dit BMI

Annonce